“Avion s đukelom” – Spad 1/48

Piše: kiki.o.

26/06/2015

2 komentara

Pozdrav svima,

Evo gotova je i ova kanta od makete/aviona. Nisam nikad u životu složio zahtjevniju i težu maketu od ove. Kad sam i prešo preko onih pizdarija oko instrumenata, nakon što sam i prešmirglao trup gdje je spoj, malo je reć, zakurac, čak i nakon farbanja aviona u 9 nijansi boje različite + šejdanje po rebrima, došao sam do sklapanja upornica i gornjeg krila….

Ako tad nisam popizdio neću nikad. Uglavnom, noćna mora jebote. Em što je avion sam po sebi kompliciran oko sveg toga, em sto je fit za kurac. Jebem ja eduard i njihov fit. Ajde nove makete su im dobre(Messer E, Mig MF) po pitanju fita, al ovo…. Ovo je takav drek da sam nabavljo još jednu maketu kako bih ga uspio privest kraju.

Al tako mi i treba kad slazem ta govna. A lijepo su mi Grunfovci govorili, mani se tih kanti, skrenućeš glavom. I bjaše u pravu.

Ukratko, opet Eduardova maketa, u kutiji izgleda do jaja, al se čovjek lako zajebe. Pošto je profipack pakiranje, došlo je s plehovinjem za remenje, nišane, instrumente, mrežicu kod motora i sl. Gaspatch španeri, EZ line sajle. Na bazu možda dodam i neku figuru rezinsku kada nađem na netu nešto takvo.

DSC_1184DSC_1182DSC_1181DSC_1180

DSC_1192 DSC_1191 DSC_1189 DSC_1187 DSC_1186 DSC_1185  DSC_1175 DSC_1174 DSC_1171 DSC_1169 DSC_1168 DSC_1165

To je to. Mislim da ću prestat sa tim kantama na neko vrijeme. Imam ih još gro za složit u stashu(DH.2, DR.I, Eindecker, Albatros D.III, Albatros D.V…) ali sam se zaželio nečeg što izgleda ko pravi avion: brzo, moćno i sexy. Tako da je iduće na redu F-15J, samo da stigne sa LuckyModela.

Zauvijek Vaš,

Kiki

MK Grunf Zona

Komentari
  1. Matija napisao:

    Ako ništa, srušio si rekord za broj prostota u jednom članku 🙂

  2. kiki.o. napisao:

    Sad kad čitam, definitivno si u pravu, trebao bih pripazit na to. Al sad ti je jasno koliko me naživicirala maketa , kada sam i prilikom pisanja članka psovao ko kočijaš.

    Za razliku od inače 🙂

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

“Sila u MK Grunfu jaka je” – Yoda