Morane Saulnier N – Eduard 1/48

Piše: kiki.o.

16/09/2014

Nema komentara

Vozdra svima,

Evo gotova i ova maketa. Dobro, nije gotova-gotova, trebalo bi jos napravit vizir i one držače ove puške al mi se više jebeno neda zajebavat s tom maketom. Možda jednom, kad cu završavat i bazu.

Sve u svemu, gotov sam sa prvom WWI maketom, a pošto sam ih nakupovao ko budala, sad ću vjerojatno nastaviti u istm tonu dalje. Ne znam kako i zašto al eto super mi se zajebavat sa ovim žicama, baš fora izgleda kad se napravi.

Iako sam relativno zadovoljan maketom, trebalo je tu jos tih par detalja stavit,obojat crvene trake po repnim površinama, pripazit sa kitanjem (ovaj eduard je horor) i CA ljepilom , tako da ne mogu reć da je moj best work ever al ono, za ovakvo žičano-platneno tandrkalo bit će OK, pogotovo kad uzmem u obzir da je skoro završio u smeću jer sam potrgao rep (horizontalce) nekoliko puta, potrgao gornje upornice za sajle, potrgao i izgubio donje upornice za sajle, digao trakom dekale sa maltene gotove makete, 3 puta farbao, 2 puta dekalirao.. Jbt ne znam odakle mi volja uopće da završim ovaj drlog.

Koristio sam EZ line za žice, Eduard za španere (malo banana jer su plosnati, al ok izgledaju, bolje nego ništa), oznake farbane… Još budem napravio neku podlogu; zemlja, pokoji busen trave, bačva i sjetan pogled pilota ili mehaničara preko krila u suton. Jebote koja romantika.

Uglavnom, dosta trkeljanja, evo slike maketa

DSC_0179DSC_0188 DSC_0186 DSC_0183 DSC_0180 DSC_0182

pozdrav svima, vidimo se jope sa ajndekerom ili onim DH-2 drlogom.

MK Grunf Zona

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

“Žene, pustite ih da maketare u miru” – Žuži Jelinek