Phantastični Phantom F-4C

Piše: Lisec

10/10/2018

Nema komentara

Zvijer od aviona. Oduvijek mi je to bio no.1 jet. Aerodinamika mu je takva da je cigla bez ta dva brutalna motora koji dime kao tamić. Što je još gore, ovo mi je prvi jet nakon 20 godina.
Maketa je službeno Eduard Good evening Da-Nang, ali zapravo je to F-4C u 1/48 od Academya. Dobiju se korisne stvari: rezinski auspusi, sicevi i kotači, te nesto bojanog PE. Fit je tako tako, mjestimično ili loš ili sam ja tutlek. Toplinski štit je glupo napravljen. Usisnici su klasika, recimo, a kutija od kotača jednostavno vrišti: “Zajebi dok me slažeš!”. Kokpit je malo celav što se tice bocnih stranica. Spašava ga PE i odlična rezinska sjedala. Sama maketa ima super detalje, fine panele i zakovice. Oružja su dobra i ima viškova, ali ono što sam morao staviti je SUU top. Bilo bi mi draže da je unutra 16-ica, ali ovako je i 23-ojka ok. Sastavnica ima grešaka i treba paziti. Nažalost, pao sam na jednu foru.
Super su mi ti zguljeni rani fantomi u SEA shemi. Gule se intenzivno, a ovo je još beba primjerak. Dekali su … ok, ali malo predebeli, što se osjeti na stencilima. Stavio sam nešto žica, RBF-ovi su od Eduarda, a klocne i ljestve su iz moje kućne radinosti. Boje Gunze i MRP, vederano enamel washevima i uljima. Baza gips ™.
Bez sumnje, bit ce još Phantoma u budućnosti.
MK Grunf Zona

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

“Mučka đubrad!” – Zdravko Mamić o MK Grunfu