Nije Hamvi, majke mi…

Piše: Maki

16/12/2019

Nema komentara

More, sunce, plaža… i novi projekt na stolu. Dok se svi luzeri kupaju, ja maketarim. Ou jea!

Ovaj put sam smislio nešto totalno drukčije. Nije Hamvi, nego Haski. Razlika drastična. Enihau, maketa je krasna i skroz se fino slaže. Uzeo sam i Accurate Armour konverziju za Husky TSV Heavy koja daje novu kupolu s .50 cal i još neke džidže. No, dosta stvari koje su specifične za Heavy varijantu ne dolaze u konverziji pa će ih trebati skrečati. Gdje su ona vremena kad je AA bio pojam za točne i detaljne konverzije…

Evo kako to izgleda… jedino što s kitom ne valja su ove dvije police za radio jer se izrazito loše spajaju, a ne dobije se ama baš nikakav radio setup za staviti na te police… ono, baš ništa.

Tako sam malo stirena stavio:

Husky Husky

(klikni na sliku za uvećanje, op.a.)

Accurate Armour konverzija daje radio setup. Sve je to zapravo velikim dijelom njihova umjetnička sloboda jer na netu ne postoji slika vozila koja pokazuje gdje što ide i kako se spaja. Pa sam i ja malo improvizirao s tim:

Husky Husky Husky Husky

A onda mazohizam na djelu… Napravio sam dekale za MTP kamuflažni uzorak i riješio šljem. Neće se puno vidjeti kad dođe na svoje mjesto, ali mi se htjelo igrati s tim jer imam nekoliko velikih ruksaka i figura koje bi za ovu maketu trebao odraditi na isti način:

Husky

Ovako izgleda kaciga:

Husky Husky

Na ovakvom povećanju se vidi uzorak printanja dekala, ali prostim okom se to ne kuži.

Uglavnom ovo je kako unutrašnjost izgleda za sada:

Husky Husky

Pusika,
M

MK Grunf Zona

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

“Mučka đubrad!” – Zdravko Mamić o MK Grunfu