Ferrari 488GTE AF Corse Le Mans 2017, 1/12 by Model Factory Hiro

Piše: Sasa J

28/03/2018

Nema komentara

Malo sam stao sa onim prošlim Ferrarijem da bi se mogao poigrati sa ovim…zvući kinky…nije namjerno.

Model Factory Hiro u zadnjih par godina prebacuje sav fokus na 1/12 makete i čak im uspjeva izbaciti novu svaki mjesec!?!?! Pošto dosta šaraju sa subjektima (iako su uglavnom u igri trkaći auti sa Le Mansa i F1 kroz cijelu povijest trkanja), lako je izabrati nešto zanimljivo svakom ljubitelju četverokotačnih trkaljki.

Ferrari je izbacivanjem aktualne serije 488 pogodio izgled i performanse baznog modela i u isto vrijeme napravio odličnu podlogu namjenjenu isključivo za stazu.

Da ne serem previše ajmo mi na maketu.

Iako je mjerilo 1/12 maketa je curbside, ili ti ga bez svih detalja (kao što su cijela šasija, motor, ovjes, itd.) Bez obzira na ovo i inicijalno mali broj dijelova za 1/12 maketu auta (ako usporedim sa onim starim Ferrarijem kojeg sam gore spomenuo, ima 1/3 dijelova), ne znaći da je manje zahtjevan, naprotiv, zbog velikog mjerila tjera te da dodaješ stvari i na kraju dođeš skoro na isto. Trenutno sam finiširao unutrašnjost i motor i sredio karocu, decale, lak itd. Sada ostaju dijelovi po karoci, stakla, spojleri, riveti, svijetla….nadam se da ću ga uspjeti zgotoviti do Mosona.

Ajmo malo i slike

Ovak to izgleda izvana

a ovak iznutra

Malo su fotke u banani jer sam slikao s mobitelom…ne da mi se fotić vadit

I još pokoji detalj

Eto to je to za sada….

MK Grunf Zona

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

“Grunfovci su fakat obdareni!” – Brianna i Jenna