Godišnja skupština MK Grunf

Piše: Lisec

17/04/2022

3 komentara

Došlo je vrijeme za godišnju skupštinu i izbore MK Grunfa u prostorijama Kluba. TPK cvijetno, da budemo točni. Prisutni članovi: Marac, Obo, Runje, M(a)ki, DVS, Skuki, Kiki, Trut, Ducdevil, Lisec. Nakon obilnih 17 porcija za 10 ljudi došlo je vrijeme izbora. Kandidati su imali pravo prijaviti se za funkciju Precjednika. Aktualni precjednik Marac je pozvao protukandidata M(a)kija da predstavi svoj program. Ukratko, kandidat je predložio za desert Baklavu. Pristupilo se glasovanju. Dijaspora je bila predstavljana po članu Ducdevilu.
Rezulati glasanja:
Marac – 0 glasova
M(a)ki – 9 glasova
Tim putem je prihvačena volja članova te je za Precjednika ovim putem izabran M(a)ki do sljedećih izbora ili puča.
Pristupilo se i glasovanju za Podprecjednika. Jednoglasno je izabran i odabran član Darac kao antiteza Precjedniku M(a)kiju.
Tajnik Kluba ostaje član Lisec.
Blagajnik Kluba ostaje Ducdevil.
Zapisničar Big Train Obo.

FYI. nije više bilo baklave. Prvih 100 dana vlade novog Precjednika nije dobro počelo.

MK Grunf Zona

Komentari
 1. KamalaH napisao:

  Izbori nisu legitimni i ne odražavaju volju članova kluba. Također, provedeni su suprotno statutu kluba. Najgore od svega, imam saznanja da je ostalo nepojedenog mesa, što je apsolutna sramota za klub i novo izabranu vlast!

  1. Lisec napisao:

   Poštovana Gđo Harris. Žao nam je što mislite ovako. Uvjeravamo vas da smo poduzeli sve korake kako se ovakav razvoj događaja više nikad ne ponovi.
   L

 2. Maki napisao:

  Dario Romić nije jednoglasno izabran!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

“Mučka đubrad!” – Zdravko Mamić o MK Grunfu