JLTV ili ti novi Humvee, ja bi prije rekao mali MATV u 1/35 od RFM-a

Piše: Sasa J

25/06/2023

Nema komentara

Nakon odličnog MATV-a od istoimenog proizvođača, polakomio sam se za još jednom full detail maketom nečega šta bar lići na Buraggo, ali avaj…ovo nije ni blizu MATV-u. Sad ćete se pitat, zašto? Pa dobra je maketa, ima sve šta treba imati…e pa nema. Za početak nema motora, nikakvog, da bar ima nešto da popuni tu rupetinu koja je btw vidljiva i nakon šta sklopite maketu, nego ništa, samo praznina. Slijedeće je unutrašnjost…sad ćete reći, ali ništa se ne vidi unutra kroz te male prozorčiće…da ali ja znam da je unutra bez ikakvih detalja po krovu i zadnjem zidu, gun kupola…ajde malo bolje ali opet lošije od MATV-a. Da nebude sve loše ajmo i na dobre stvari, leće prednjih farova su sada ok usporedo sa MATV…hmm to je to…

Ajmo malo slika, evo unutrašnjosti, radio set je resinski, nije dio makete, nekako sklepano od seta za MATV, sve ostalo isto dodano, ajde pojasevi su bili u setu.

Dalje nemam šta pokazat jer krov je ćelav, dakle idemo na gotove slike.

Osim same makete koristio sam i resinske kotače od RFM i PE set od RFM koji je govno, pola stvari nisam koristio jer je plastika bolje rijesenje. Podloga je iz Mosona, malo glinemola, malo kamenja i pijeska, sve pofarbano, figura od airborne miniatures (hvala Maki) i to je to.Ugl, zaključak, ako niste ili ne planirate raditi MATV, onda će biti ok, ako jeste ili planirate, onda je to bolji izbor…eto toliko od mene.

MK Grunf Zona

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

“MK Grunf website approved!” – Chuck Norris