MODIFIED KUAT SYSTEMS ENGINEERING FIRESPRAY-CLASS PATROL CLASS

Piše: Lisec

07/05/2018

Nema komentara

Ili, kako ga svi znaju, Slave 1.

Bobinog mezimca želim već dulje vrijeme u nekom formatu. Skoro sam uzeo Lego UCE verziju al sam se uspapčio i uzeo TIEa. Kako god, nabavio ga, jedan od ulova sa ovogodišnjeg Mosona(jedan od 5 Bandai SW kitova) i bio sam ful nestrpljiv napraviti ga.
Bandai, 1/144. Prvi susret sa Bandaiem i moram priznati da sam oduševljen. Oduševljen. Nije jeftin kit ali vrijedi svaaaaaaake lipe. Snap tite, na što mi je malo trznulo oko jer sam se odmah sjetio Revella ali nakon što smo otvorili njihovog Millenium falcona i vidjeli detalje…doslovno smo čovjeka zasuli novcem. Prepoznat će se druga osoba 🙂
Kako god, stvar funkcionira. Tako je napravljen da ne treba trunka ljepila i logično je napravljen. Mould je boli glava, na jednom spruu su ubrizgane 3 vrste plastike. Ne boje, nego vrste. Klasik(2 boje!), prozirni dijelovi i transparent gumasta plastika za blastere(opcionalno). Dijelovi su u bojama koje su i na pravoj stvari(+/-) i pretpostavljam da je to usmjereno na totalne početnike ili djecu. Kao takve, zgodna su pomoć u bojanju. Dan je stalak koji može služiti da displaj u letu ili sa promjenom jednog dijela, služi kao baza za prizemljeni Slave. Vezano uz to, dana je mogućnost mjenjati konfiguraciju nekih djelova da se otvori, spusti rampa, rotira kokpit i rotiraju “krila”. U teoriji, moguće je izmjeniti dijelove da se napravi jedna ili druga verzija ali bojim se da bi nešt sjebao pa će ostati u ovom položaju.
Boje su cca, ipak ima određene slobode jer Bobin Slave nije toliko eksponiran kao Jango Fettov. Boje su Gunze.
Mislim da ću morati nabaviti i Jangov.
Edit-dodao sam dvije slike sa novom podlogom, Mandalorian skull…

A sada…Millenium Falcon
MK Grunf Zona

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

“J**eš Milan, MK Grunf je moj klub.” – Pippo Inzaghi